Logo

Pozvánka na 9. Affiliate konferenci

VIVnetworks pořádá affiliate konference a jelikož affiliate a WordPress je častá kombinace, posíláme Vám jménem redakce naswp.cz pozvánku na 9. Affiliate konferenci.

Chcete se potkat s komunitou webových specialistů, kteří  vydělávají  na svých vlastních webových projektech? Přijďte  na 9. Affiliate konferenci, která se koná 12.5.2016 v Praze. Poznáte komunitu odborníků, kteří nejen na svých WordPress projektech staví weby s mnohasettisícovou návštěvností, kterou monetizují přes affiliate marketing. Přijďte nabrat potřebné know how od kolegů, kteří se tímto typem výkonnostního marketingu úspěšně zabývají již několik let.

konferenceAffiliate marketing, je obchodní model, kdy majitel webové stránky, blogu nebo např. fóra, zobrazuje produkty z xml feedu, bannery nebo  textové odkazy inzerenta a  po kliku na tento reklamní prvek je zákazník přesměrován na web inzerenta. Pokud tento zákazník zde nakoupí zboží nebo službu, je mu přes affiliate technologii vyplacena  provize z výše realizovaného nákupu. V České republice a na Slovensku ty největší e-shopy realizují  přes tento obchodní model, až 15% svého obratu. Nejefektivnějším krokem, je využít zapojení do veřejné affiliate sítě, kde na jednom místě nabízejí připojení do svých affiliate programů stovky e-shopů . Největší veřejnou affiliate sítí z pohledu realizovaných objednávek a konverzních poměrů eShopů, je společnost VIVnetworks.com, která Affiliate konferenci pořádá už od roku 2010.

Minulý ročník navštívilo přes 140 affiliate partnerů, vašich kolegů. Pojďte se poradit, jak dělat věci lépe a vyměnit si s nimi zkušenosti.

Článek pro vás připravil: bigdrobek

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *